- آنالیز بومی اینستاگرام، و برنامهیInstagram Insights
- نظرات کلی یا Overal
- آشنایی با مفاهیم برنامه آنالیز اینستاگرام
- پست های برتر یا Top Posts
- استوریها یا Stories
- فالوورها یا Followers
- Promotion
- هفت برنامه آنالیز اینستاگرام به صورت رایگان
- ۱. Socialbakers
- ۲. Simply Measured
- ۳. Union Metrics
- ۴. Social Rank
- ۵. Pixlee
- ۶-Keyhole
آنالیزاینستاگرام، نکته کلیدی هرگونه استراتژی بازاریابی در اینستاگرام است، بدون در دست داشتن یک آنالیز صحیح و درست، تلاشهای بازاریابی اینستاگرامی شما بینتیجه خواهند ماند. چطور میخواهید بفهمید که بازاریابی اینستاگرامی شما رو به پیشرفت است یا خیر؟ چگونه عملکرد صفحاتی مانند اینستاگرام و بهبود محتوایشان را پیگیری میکنید؟ با استفاده از ابزارهای موجود در برنامه آنالیز اینستاگرام شما قادر خواهید بود اطلاعات ارزشمندی را به دست بیاورید و توسط همین اطلاعات انبوه شما خواهید توانست از عملکرد تجارت و برند خود و همین طور تبلیغات خود در اینستاگرام آگاه شوید. با استفاده از همین اطلاعات است که شما خواهید توانست در آینده برنامهریزی بهتری جهت به دست آوردن سودهای بیشتر انجام دهید.
کتاب الکترونیکی بازاریابی در اینستاگرام را از لینک زیر دریافت کنید.
فروش ویژه – ۵۰,۰۰۰ تومان ۳۹,۰۰۰ تومان
آنالیز بومی اینستاگرام، و برنامهیInstagram Insights
برنامهی Insight یکی از بهترین انواع برنامه آنالیز اینستاگرام است. تنها چیزی که برای دریافت Instagram Insights لازم دارید، داشتن پروفایل تجاری در اینستاگرام است. به محض اینکه پروفایل شخصی خود را به نوع پروفایل تجاری تغییر دادید یک آیکون نموداری را در بالای سمت راست صفحه پروفایلتان مشاهده خواهید کرد. این آیکون همان کلید Instagram Insights شما است.
نکته: برنامه Instagram Insights هم اکنون تنها در برنامههای موبایل قابل دسترسی میباشد و در نسخه وب اینستاگرام قابل دسترسی و استفاده نیست.
نظرات کلی یا Overal
در صورتی که یک برنامه آنالیز اینستاگرام در زمینه نظرات نیاز دارید Overal یک گزینه بسیار مناسب برای شما است. در قسمت بالای “جلوه های اینستاگرام” یا Instagram Insights، نظرات کلی درباره اکانتتان و تغییراتی را که در طول هفتهی گذشته اتفاق افتاده است را مشاهده خواهید کرد. در این قسمت شما میتوانید تمام معیارها و تغییرات را با کشیدن صفحه به سمت چپ یا راست مشاهده کنید. این برنامه کاربردی عملکردی و امکاناتی شبیه به این دارد:
. تعداد Impressions های اکانت
. تعداد reach های اکانت
. مشاهده پروفایل
. کلیکهای وبسایت
. کلیک های تماس/ کلیکهای ایمیل
آشنایی با مفاهیم برنامه آنالیز اینستاگرام
Engagement : این پارامتر مربوط به تمام درگیریها یا همان اکشنهایی است که این پست را دیدهاند. این اکشنها شامل مواردی مانند لایک، کامنت، ذخیره پست میباشد که تمام موارد بیان شده با هم جمع زده میشوند.
Impressions : این پارامتر شامل تعداد دفعاتی است که پست شما دیده میشود.
Reach : این پارامتر شامل اکانتهای یونیکی است که پست شما را دیده است. بنابراین همواره عدد Impressions از عدد Reach بیشتر خواهد بود.
پست های برتر یا Top Posts
در زیر این عنوان، شما قسمت ” پست های برتر یا Top Posts” را خواهید دید. در این قسمت شش پست برتر را که در هفت روز اخیر با توجه به نظرات انتخاب شده اند، نشان داده شده است. روی گزینه ” مشاهده بیشتر” کلیک کنید تا بتوانید پست های برتر دیگر را هم ببینید. روی جملهی”نمایش تمامی پستهای هفت روز اخیر، به ترتیب ” کلیک کنید تا بتوانید سه فیلتر آماری زیر را تنظیم کنید:
. تمام موارد، عکسها، و یا ویدئوها
. نظرات، دسترسی، مشارکت، لایکها، کامنتها یا نظریات و یا تعداد مشاهدهها (که تنها در گزینهی ویدئوها فعال است)
. هفت روزه، سی روزه، سه ماهه، ۶ ماهه، یکساله و یا دو ساله
نکته: شما همچنین میتوانید آمار یک پست را مستقیماً از هر کدام از پستهای مربوطه مشاهده کنید. به راحتی و سادگی روی گزینه ” View Insight” و یا هر پستی که میخواهید آمارش را ببینید کلیک کنید.
استوریها یا Stories
سپس شما قسمت استوریها را مشاهده میکنید که در آن قسمت میتوانید نظریات دربارهی استوریهای اینستاگرامتان را مشاهده کنید. اگر استوری خود را در طول ۲۴ ساعت گذشته ایجاد کردید در آنجا نشان داده خواهد شد و در غیر این صورت روی گزینه مشاهده بیشتر کلیک کنید یا نظرات را در مورد استوریهای قبلیتان را ببینید. میتوانید روی جملهی ” نمایش نظرات در مورد استوریهای پست شده در ۷ روز اخیر” کلیک کنید یا در قسمت فیلتر آمار تنظیمات لازم را انجام دهید:
. نظریات، دسترسی، خارج شدهها ، و یا پاسخها
. ۲۴ ساعت اخیر، هفت روز اخیر، یا ۱۴ روز اخیر
نکته: نظرات و کامنتهای موجود از استوری هایشما تنها به مدت ۱۴ روز پس از انتشار آنها قابل دسترسی خواهند بود.
فالوورها یا Followers
سپس شما میتوانید در قسمت فالوورها میانگین مدت زمانی را که فالوورهای شما آن روز هفته را در اینستاگرام سپری کردهاند را ببینید. اگر روی گزینه “نمایش بیشتر” کلیک کنید اطلاعات اضافی موجود را هم مشاهده خواهید کرد.
. شمارش تعداد فالوورها (و تعداد فالوورهایی که اخیراً در این هفته به لیست شما اضافه شدهاند)
. توزیع جنسیت
. توضیح رده سنی
. موقعیت یا مکانهای برتر
. فعالیتهای فالوورها
نکته: برای دموگرافی یا جمعیتشناسی تعداد فالوورهایتان، پروفایل شخصی شما باید ۱۰۰ یا بیشتر از ۱۰۰ فالوور داشته باشد.
Promotion
قسمت نهایی قسمت Promotion میباشد. اگر در اینستاگرام خود تبلیغاتی انجام دادهاید در قسمت Promotion میتوانید نتایج این تبلیغات را ببینید.
هفت برنامه آنالیز اینستاگرام به صورت رایگان
باید به شما بگوییم برنامههای آنالیز بسیار خوب و رایگان زیادی در اینستاگرام وجود دارد که با استفاده از آنها میتوان صفحه اینستاگرامتان را تکمیل کنید. ما در اینجا به چند مورد برنامه آنالیز اینستاگرام به صورت مختصر اشاره میکنیم:
۱. Socialbakers
این یک برنامه آنالیز اینستاگرام به صورت رسانهای و یادگیری شبکههای اجتماعی است که ارزیابی آنها را به صورت ساده برای شما امکانپذیر میکند. در این برنامه اطلاعات و اصول پایهای که ممکن است برای شما جالب و مفید باشد در یک محیط جذاب و بصری در اختیارتان قرار میگیرد.
۲. Simply Measured
برنامه آنالیز اینستاگرام Simply Measured سنجش آسان گزارش کاربر اینستاگرام را برای اکانتهای با فالورهای بیشتر از ۲۵ هزار نفر را به صورت رایگان امکانپذیر میکند. تنها کافی است که فرمی را با جزئیات پر کنید و برنامه Simply Measured آمار اکانت اینستاگرام شما را از ۱۰ هفته اخیر در اختیارتان قرار میدهد.
۳. Union Metrics
Union Metrics یک برنامه آنالیز اینستاگرام به صورت اجتماعی چند کانالی میباشد. این برنامه امکان چکاپ رایگان اکانت اینستاگرام را ارائه میدهد که در آن از برخی الگوریتمهای ابزار پولی یا هزینهدار نیز استفاده میشود. این برنامه اکانت شما را در ماه اخیر چک میکند و شما میتوانید هر روز آمار را رفرش کنید.
۴. Social Rank
برنامهی Social Rank یک برنامهی امتیاز اجتماعی و ابزار مدیریت فالوورهای توییتر و اینستاگرام است. این برنامه این امکان را برای شما فراهم می کند که فالوورهایتان را مشخص و تقسیم بندی کنید تا بتوانید آنها را بهتر جذب کنید. این برنامه بیشتر شبیه یک ابزار شناخت مخاطب است تا یک ابزار آنالیز داده.
۵. Pixlee
Pixlee یک برنامه اینستاگرام به صورت بازاریابی بصری است که از محتوای تولید شده توسط کاربر فیسبوک و اینستاگرام و غیره استفاده میکنند. این برنامه یک برنامه آنالیز اینستاگرام رایگان ارائه می دهد که آمار هفته گذشته توسط آن برای شما ارسال میشود.
نکته: اولین آمار شما هنگامی آماده میشود که برنامه ارزش دادههای یک هفته قبل را جمع آوری کرده باشد. یعنی حداقل زمان یک هفته لازم است تا این برنامه به شما جواب دهد.
۶-Keyhole
Keyhole یک ابزار آنالیز اینستاگرام به صورت خدمات پولی است که خدمات رایگان را نیز ارائه میدهد. شما میتوانید برای تجزیه و تحلیل حساب کاربری اینستاگرام خودتان یا پیگیری یک هشتگ در اینستاگرام از این ابزار دوست داشتنی استفاده کنید. برای استفاده از خدمات رایگان مالی میتوانید حداکثر ۹۹ پست اخیر خود را مشاهده کنید که این برای یک ابزار رایگان بسیار هم عالی است.
۷- نوین هاب
نوین هاب اولین و کاملترین پلتفرم مدیریت شبکههای اجتماعی در ایران است. هدف نوین هاب ارائه ابزارهایی برای هر چه سادهتر شدن مدیریت شبکههای اجتماعی برای شماست.
آنالیز اینستاگرام یکی از امکانات این پلتفرم است.
بخش آنالیز اینستاگرام وضعیت رشد فالوورها، میزان بازدید (ایمپرشن) و میزان مشارکت (اینگیجمنت) را در قالب نمودار در اختیار شما میگذارد. بهترین ساعت انتشار پست بر اساس آنلاین بودن فالوورها، هشتگهای پربازدید از دیگر امکانات بخش آنالیز اینستاگرام نوین هاب هستند.
ابزارهای فوق از بین طیف گسترده و نسبتا متنوعی انتخاب و معرفی شدهاند که روز به روز در حال گسترش و توسعه است. همانطور که پیشتر نیز گفته شد با توجه به اهمیت یافتن اینستاگرام به عنوان پلتفرمی با ظرفیت چشمگیر تجاری و بازاریابی، دلیل اصلی توسعه ابزارهای تحلیلی را میتوان در همین راستا ارزیابی کرد.
کتاب الکترونیکی بازاریابی در اینستاگرام را از لینک زیر دریافت کنید.
فروش ویژه – ۵۰,۰۰۰ تومان ۳۹,۰۰۰ تومان
شما خواننده عزیز نیز میتوانید تجربیات خود را در مورد ابزارهایی که سابقه استفاده از آنها را داشتهاید با سایرین در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.