-
راهنمای تنظیم پروفایل در لینکدین
- ۱- برای تکمیل پروفایل خود وقت بگذارید
- ۲- URL اختصاصی ایجاد کنید
- ۳- یک تصویر مناسب انتخاب کنید
- ۴- یک تیتر متفاوت و تاثیرگذار برای خود انتخاب کنید
- ۵- فضای خلاصه فعالیتهایتان را به درستی استفاده کنید
- ۶- منطقی و عددمحور باشید
- ۷- گرم و صمیمی باشید
- ۸- از کلمات کلیشهای استفاده نکنید!
- ۹- تا جای ممکن شخصی سازی کنید
- ۱۰- موقعیت شغلی فعلی را حتما تکمیل کنید
- ۱۱- از قدرت چند رسانهای استفاده کنید
- ۱۲- پروژهها، زبان و فعالیتهای داوطلبانه را جدی بگیرید
- ۱۳- هرماه از یک نفر تقاضای توصیه کنید
- ۱۴- Endorsements ها را به درستی مدیریت کنید
- ۱۵- وضعیت خود را به روز کنید و منفعل نباشید
- ۱۶- حداقل با ۵۰ نفر در ارتباط باشید ولی افرادی را که نمیشناسید اضافه نکنید
- ۱۷- مطمئن باشید بقیه میتوانند به راحتی شما را بیابند
این روزها با تخصصیتر شدن امورات و استفاده کارفرماها از فضای وب برای جذب افراد متخصص، نیاز به داشتن یک حساب کاربری حرفهای لینکدین نیز بیشتر به چشم میآید. کارفرماها ترجیح میدهند افرادی را انتخاب کنند که با دقت بیشتری جزییات پروفایل خود در لینکدین را تکمیل کردهاند. همچنین اگر قصد دارید برند شخصی خود را بعنوان یک متخصص ایجاد کنید نیز میباید آموزش لینکدین را به خوبی دیده باشید تا پروفایلتان کاملا حرفهای به نظر برسد.
کتاب الکترونیکی بازاریابی در اینستاگرام را از لینک زیر دریافت کنید.
فروش ویژه – ۵۰,۰۰۰ تومان ۳۹,۰۰۰ تومان
راهنمای تنظیم پروفایل در لینکدین
این ۱۷ نکته ارزشمند به شما کمک میکنند همه کارهای ممکن را برای ایجاد یک پروفایل لینکدین حرفهای که دل هر کارفرمایی را ببرد انجام دهید.
۱- برای تکمیل پروفایل خود وقت بگذارید
تکمیل کردن پروفایل لینکدین خود را بعنوان یک وظیفه مهم در نظر بگیرید و برای آن زمان کافی را صرف کنید. این کار را بعنوان فعالیتی اضافی در نظر نگیرید چرا که هرکسی که حساب کاربری شما را در لینکدین ببیند درباره شخصیت و مهارتهای شما قضاوت خواهد کرد.
۲- URL اختصاصی ایجاد کنید
زمانی که آدرس لینکدین خود را به شکل یک آدرس استاندارد و اختصاصی مانند (linkedin.com/yourname) ارائه دهید بسیار بهتر از آدرسی پر از عددها و حروف نامفهوم خواهد بود. ولی چگونه یک آدرس اختصاصی تهیه کنیم؟ به بخش Edit Profile بروید و در بخش پایین اطلاعات اولیهتان Public Profile URL را خواهید دید.
۳- یک تصویر مناسب انتخاب کنید
تصویر شما در لینکدین میبایست دوستانه و حرفهای باشد. در واقع نه میبایست آنقدری دوستانه و صمیمی باشد که به نظر دست پایین برسد و نه میبایست آنقدری رسمی باشد که آدم را یاد عکس پاسپورت یا شناسنامه بیاندازد. نگاهی به مخاطبان هدف خود بکنید. آنها چگونه تصویرهایی از خود دارند؟ چه لباسهایی پوشیدهاند؟ در اغلب مواقع تصویری که نوعی حرکت در آن وجود داشته باشد تاثیرگذارتر است.
۴- یک تیتر متفاوت و تاثیرگذار برای خود انتخاب کنید
تگلاین کوتاهی در بخش بالایی صفحه در زیر نام شما ظاهر میشود. لازم نیست حتما موقعیت کاری فعلیتان یا صرفا تخصصتان را در آنجا بنویسید. این شاید تنها فرصت شما برای اثرگذاری بر کارفرمایی باشد که صدها رزومه و پروفایل را بررسی میکند. درباره ارزشهایتان بنویسید. برای مثال من بجای عبارت وبلاگنویس در شبتا از عبارت یک وبلاگنویس باانگیزه استفاده میکنم.
۵- فضای خلاصه فعالیتهایتان را به درستی استفاده کنید
اغلب ایرانیان که به درستی آموزش لینکدین را ندیدهاند این بخش از پروفایل خود را خالی رها میکنند در حالیکه یکی از مهمترین بخشهای پروفایل به شمار میرود. این بخش میبایست خواننده را وارد سفری کوتاه درباره علایق کاری، مهارتها و صنایعی که قبلا با آنها کار کردهاید بکند.
۶- منطقی و عددمحور باشید
در همه بخشهای پروفایل خود، بالاخص در بخش خلاصه سعی کنید اطلاعاتی عددی درباره فعالیتهایتان ارائه دهید. برای مثال بنویسید: من تا کنون به بیش از ۵۰۰۰ مدیر میان رده کمک کردهام تا با پتانسیل استفاده از لینکدین بهتر آشنا شوند.
۷- گرم و صمیمی باشید
بخش خلاصه پروفایل شما بسیار پراهمیت است و اولین برخورد دیگران با شما را شامل میشود. نباید متنی بنویسید که احساس شود تلاش دارید خود را بیشتر از آنچه که هستید نشان دهید. خیلی ساده و صمیمی کارهایی که کردهاید و بلد هستید را ارائه دهید.
۸- از کلمات کلیشهای استفاده نکنید!
کلماتی مانند نوآور، خلاق، استراتژیک، متخصص و … چه ویژگی مشترکی دارند؟! آنقدر تکرار شدهاند که همهمان ازشان بدمان میآید و به نظر صرفا دهن پرکن میرسند. سعی کنید به جای استفاده از کلمات کلیشهای آنچه که واقعا انجام دادهاید را عرضه کنید.
۹- تا جای ممکن شخصی سازی کنید
پروفایل لینکدین شما یک رزومه رسمی برای دانشگاه نیست! تا جای ممکن شخصیت تخصصی و حرفهای خود را به پروفایل لینکدینتان تزریق کنید. اجازه دهید یک ارتباط انسانی ولی حرفهای میان شما و مخاطبتان برقرار شود.
۱۰- موقعیت شغلی فعلی را حتما تکمیل کنید
زمانی که کارفرماها به دنبال افرادی با تخصصهای مشخص میگردند بخش موقعیت شغلی در نتیجه جستجوها بسیار موثر است. پس اگر حتی در حال حاضر شاغل نیستید، آخرین موقعیت شغلی خود را زیر نامتان درج کنید.
۱۱- از قدرت چند رسانهای استفاده کنید
همه ما میدانیم که یک تصویر قدرت ۱۰۰۰ واژه را در خود دارد. پس به خلاصه معرفی خود محتوای چندرسانهای ایجاد کنید. اگر یک مصاحبه ویدیویی دارید، یک وبینار برگزار کردهاید، یک مقاله خوب نوشتهاید، اینجا فرصت خوبی برای ارائه آن خواهد بود. همچنین در تجربههای کاری خود نیز از محتوای چندرسانهای استفاده کنید.
۱۲- پروژهها، زبان و فعالیتهای داوطلبانه را جدی بگیرید
پرداختن به این موارد شما را جمعیتی که پروفایل خود را پر از اطلاعات کلی کردهاند جدا خواهد کرد. تک تک پروژههای مهمتان را درج کنید، اگر فعالیتهای داوطلبانه تخصصی یا خیریه میکنید دست کم نگیریدشان. درباره زبان هم احتیاجی به اشاره ندارد که معیار بسیار ارزشمندی است.
۱۳- هرماه از یک نفر تقاضای توصیه کنید
زمانی که کسی به شما میگوید کارتان خوب بوده از او بخواهید نوشتهای کوتاه در لینکدین برای شما بنویسد و صراحتا (البته با ادب و تواضع) از آنها بخواهید به مهارتی که خودتان دوست دارید در نوشتهشان اشاره کنند. اینکه کسی بگوید: “آقای فلانی کارش خوب است” باندازه کافی خوب نیست و بهتر است با جزییات اشاره کند که دقیقا چه کاری را میتواند به خوبی انجام دهد.
سعی کنید استراتژی خوبی در این کار داشته باشید و از افراد در زمینههای تخصصی مختلف توصیه نامه دریافت کنید.
۱۴- Endorsements ها را به درستی مدیریت کنید
Endorsementsها بخش مهمی از پروفایل شما هستند، مخصوصا اگر چیز زیادی برای نوشتن در دیگر بخشها ندارید این بخش میتواند بسیار هدایت کننده باشد. اجازه ندهید برای مهارتهای غیرمرتبط تایید شوید و به چیدمان مهارتهای خود به دقت توجه کنید.
۱۵- وضعیت خود را به روز کنید و منفعل نباشید
خوب! اگر راستش را بخواهید ایجاد یک پروفایل و منتظر نشستن اصلا کافی نیست. برای دریافت بهترین بازخورد از لینکدین میبایست شخصیت فعالی داشته باشید. بصورت مرتب وضعیت خود را به روز کنید، موقعیت کاری دیگران را به آنها تبریک بگوید، مطالب مرتبط و ارزشمند به اشتراک بگذارید و یا حتی دست به قلم شوید و مقاله بنویسید!
۱۶- حداقل با ۵۰ نفر در ارتباط باشید ولی افرادی را که نمیشناسید اضافه نکنید
داشتن تعداد ۵۰ نفر حداقل تعدادی افرادی است که به کارفرما نشان میدهد شما فردی با شبکه فعال هستید ولی لزوما نشان دادن عدد +۵۰۰ نشانه خوبی نیست. شما میبایست افرادی که با آنها در ارتباط هستید را حداقل دورادور بشناسید در غیراینصورت کارآمدی پروفایل شما کاهش پیدا خواهد کرد.
۱۷- مطمئن باشید بقیه میتوانند به راحتی شما را بیابند
کتاب الکترونیکی بازاریابی در اینستاگرام را از لینک زیر دریافت کنید.
فروش ویژه – ۵۰,۰۰۰ تومان ۳۹,۰۰۰ تومان
باورتان نمیشود اگر بگویم تعداد افراد بسیاری بخش تماس پروفایل خود را ناقص میگذارند و آدرس ایمیل، توییتر یا دیگر کانالهای ارتباطیشان را درج نمیکنند. افراد حرفهای به راحتی قابل دستیابی و ارتباط هستند.
ممکن است شما با اهداف مختلف از لینکدین استفاده کنید ولی مطمئنا جدی گرفتن این مجموعه آموزش لینکدین میتواند به نتیجهبخش شدن فعالیتهای شما کمک کند.