- ۱) طراحی زیبا و منحصربهفرد: اولین گام در طراحی ویژگی های وب سایت خوب
- ۲) ارائهی محتوای مناسب
- ۳) اطلاعات مهم کسبوکارتان
- ۴) امکان ارتباط سریع یکی از ویژگی های وب سایت خوب
- ۵) تصویر و ویدیوی مناسب از محصول
- ۶ امنیت اصل مهمی از ویژگی های وب سایت خوب
- ۷) منوی مناسب
- ۸) اطلاعات شبکههای اجتماعی
- ۹) پرسشهای رایج
این روزها کمتر کسبوکاری را میتوانید پیدا کنید که وبسایت نداشته باشد و یا به عبارت سادهتر پا در دنیای آنلاین ننهاده باشد. با این حال، تعداد بسیار کمی از آنها توانستهاند به معنای واقعی کلمه یک وبسایت ارزشمند برای مشتری ایجاد کنند. یک وبسایت ارزشمند وبسایتی که مشتری بعد از ورود به آن، به آن چیزی که هدف نهاییش بود، دست پیدا کند، اطلاعات ارزشمندی در آن پیدا کند و بعد از خارج شدن از آن وبسایت به دنبال اطلاعات و ارزشهای بیشتری نباشد. در ادامه ویژگی های وب سایت خوب که باعث میشود یک وبسایت از دید کاربران جذاب محسوب شود را مورد بررسی قرار میدهیم.
یک فایل تمپلیت EXCEL برای برنامه بازاریابی
تنظیم برنامه کمپینها در کانالهای مختلف تبلیغاتی
تخصیص بودجه مالی هر کمپین و اهداف مورد انتظار
محاسبه اتوماتیک شاخصهای کلیدی عملکرد (KPIs) در بازاریابی
و فایل راهنما + ۶ ماه پشتیبانی آنلاین استفاده …
فروش ویژه – ۱۳۹,۰۰۰ تومان ۹۹,۰۰۰ تومان
۱) طراحی زیبا و منحصربهفرد: اولین گام در طراحی ویژگی های وب سایت خوب
لذا در این چند ثانیهی کوتاه هیچ چیزی به اندازهی طراحی سایت نمیتواند اثرگذار باشد. طراحی سایت ترکیبی از هنر و علم است، بخش علم آن را در ادامه بیشتر مورد بررسی قرار میدهیم، اما در این مورد بیشتر میخواهیم راجع به هنر طراحی سایت صحبت کنیم.
طراحی سایت زیبا به معنی طراحی یک سایت ساده، مرتب(به گونهای که همه چیز به راحتی قابل یافتن باشد) که از ترکیب رنگ مناسبی برخوردار است، منحصربهفرد باشد و همواره در خاطر مخاطب باقی بماند.
۲) ارائهی محتوای مناسب
اکثر کاربرانی که وارد سایت شما میشوند، از طریق گوگل یا سایر موتورهای جستجو شما را پیدا کردهاند. این افراد به دنبال یک نیاز و سوال وارد وبسایت شما شدهاند و اگر قادر به پاسخگویی به سوال آنها نباشید، ناامید شده و فورا شما را ترک خواهند کرد. یک راهکار ساده برای این موضوع وجود دارد و آن هم تولید محتوای باکیفیت است. به طور مداوم به تولیدمحتوا بپردازید، محتواهای خود را جامع و کامل تهیه کنید. چنین محتواهایی نه تنها مورد علاقهی مخاطبانتان خواهند بود، بلکه از لحاظ سئو نیز تاثیر مثبتی بر وبسایت شما خواهند داشت.
۳) اطلاعات مهم کسبوکارتان
بعد از اینکه توانستید خواستهی اصلی مخاطب را برآورده کنید، باید فراخوان به عملی برای محتوای خود طراحی کنید. بعد از این مراحل احتمال اینکه مشتری بخواهد با کسب و کار شما آشنا شود و به شما اعتماد کند، بسیار زیاد است.
شما نه تنها باید اطلاعاتی از کسبوکار خود در وبسایتتان ارائه کنید، بلکه میبایست داستان کسب وکار خود را تعریف کنید، داستانی که شما را در ذهن مخاطب ماندگار کند.
۴) امکان ارتباط سریع یکی از ویژگی های وب سایت خوب
شما باید راهحلهایی ساده برای برقراری ارتباط با مخاطبانتان برقرار کنید، ارائهی آدرس ایمیل، آدرس شبکههای اجتماعی، شماره دفتر محل کار از بهترین اطلاعات تماس میباشند. در این مورد میبایست تمام کانالهایی که مورد استفاده قرار دادهاید را تجزیه و تحلیل کرده و آنهایی که کمترین هزینه و بهترین عملکرد را برای شما دارند، انتخاب نمایید.
۵) تصویر و ویدیوی مناسب از محصول
اگر وبسایت شما یک فروشگاه اینترنتی است و یا محصولاتی دارید که از طریق وبسایتتان به دنبال بازاریابی و یا ترویج آنها هستید، میبایست محصول را به وضوح به مخاطب نشان دهید. کاربران معمولا به هنگام خرید با یک حس ناتوانی برای تصمیمگیری مواجه میشوند، نمایش محصول با تمام جزئیات از طریق تصاویر و ویدیوها میتواند نقش موثری در سرعت بخشیدن به تصمیمگیری آنها شود.
۶ امنیت اصل مهمی از ویژگی های وب سایت خوب
امنیت میتواند از جهات مختلف مورد بررسی قرار داده شود، همچون امنیت اطلاعات، حریم خصوصی و … . وبسایت شما باید به امنیت کاربر در وبسایتش اهمیت دهد و بدون اجازهی وی هیچ اطلاعاتی از او را در اختیار اشخاص ثالث قرار ندهد، خودش نیز از آن اطلاعات سواستفاده نکند.
بهترین وبسایتهانی جهانی همواره سیستم امنیتی بسیار خوبی را ایجاد میکنند و در صورت نقض برخی از موارد، آن را به اطلاع مخاطب میرسانند تا در صورت تمایل از وبسایت آنها استفاده کند.
۷) منوی مناسب
یکی از دیگر از خواستههای اصلی کاربران اینترنتی اینست که به سرعت اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند. منوهای خوب به کاربران کمک میکنند تا بهترین و کوتاهترین مسیر را برای انتخاب دادههای اضافی بیشتر انتخاب کنند. با برنامهریزی برای طراحی یک منو بار مناسب رضایت آنها را جلب کنید.
۸) اطلاعات شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی این روزها به اصلیترین دوست و همدم کاربران تبدیل شدهاند. بسیاری از کاربران به جای ایمیل و سایر راهکارها، تمایل دارند کسبوکارها را در شبکههای اجتماعی دنبال کنند. بنابراین راحتتر کردن این کار برای آنها میتواند نتایج مثبتی به بار آورد. شما باید آیکن اکانت شبکههای اجتماعی خود را در وبسایت خود به معرض نمایش بگذارید تا کاربران آنها را دنبال کرده و برای همیشه به دنبالکننذگان شما تبدیل شوند. همچنین قرار دادن این آیکنها برای افزایش میزان اشتراکگذاری محتواهای شما بسیار موثر است.
۹) پرسشهای رایج
راجع به هر کسبوکاری برخی سوالات وجود دارد که بین مشتریان تازه آشنا شده رایج است. برای صرفهجویی در زمان پاسخکوی، همچنین آگاهی بیشتر مخاطبان بهتر است که صفحهای برای پاسخگویی به این سوالات و اشتراکگذاری آنها با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید. بنابراین تنظیم صفحهی پرسشهای یکی از ویژگی های وب سایت خوب محسوب میشود.